LabAgency Benelux B.V.
LabAgency Benelux B.V.
Jade 228
3316 LJ Dordrecht
078 614 50 25 - sales@labagency.nl

Fasecontrastmicroscoop kopen

Wilt u een fasecontrastmicroscoop kopen voor uw laboratorium? U vindt bij LabAgency Benelux B.V. allerlei meetinstrumenten- en apparatuur voor diverse metingen en activiteiten. Vraag ons vakkundig personeel voor advies als u vragen heeft over een van ons apparatuur. Wenst u een op maat gemaakte offerte ontvangen? Ook dat is mogelijk.

Een hoogwaardige fasecontrastmicroscoop kopen

U vindt bij ons diverse apparatuur voor in uw laboratorium die u kunt kopen, waaronder een fasecontrastmicroscoop. De fasecontrastmicroscopen die u in onze webshop vindt, zijn accuraat en uitgerust met een zeer hoogwaardig optiek. Het zijn ergonomische microscopen die geschikt zijn voor langdurig observaties en daarbij gaan ze levenslang mee. Ideaal voor gebruik in uw laboratorium of aan universiteiten en tijdens medisch onderzoek. Wist u dat u daarnaast ook meer apparatuur kunt bestellen via onze webshop, zoals een laboratorium balans of een ultrasoon bad? Kortom: wij zijn dé webshop voor alle benodigdheden voor uw laboratorium.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Heeft u meer informatie nodig over het kopen van een fasecontrastmicroscoop of een van ons andere producten? Ons vakkundig personeel beantwoordt graag al uw vragen over de fasecontrastmicroscoop. Wij zijn telefonisch te bereiken via 078 614 50 25 of via ons contactformulier. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op met u. Er is ook de mogelijkheid om een afspraak te maken bij u op locatie.

Offerte aanvragen

Waarom laboratorium apparatuur van LabAgency?

  • Persoonlijk contact en advies
  • Snelle responstijd
  • Creatief en flexibel
  • Actief sinds 1999 in de hele Benelux
  • Concurrerende prijzen
  • Uitgebreid betaalgemak: