LabAgency Benelux B.V.
LabAgency Benelux B.V.
Jade 228
3316 LJ Dordrecht
078 614 50 25 - sales@labagency.nl

Balansen

Wilt u een analytische balans kopen voor uw werkzaamheden in het lab? Wanneer u apparaten bestelt bij LabAgency Benelux B.V., ontvangt u kwalitatief uitstekende apparaten die levenslang meegaan. Daarbij wordt u te allen tijde geholpen door ons vakkundige personeel dat u graag persoonlijk advies geeft. Het is bij ons mogelijk om een op maat gemaakte offerte aan te vragen voordat u besluit uw meetinstrument te kopen in onze webshop.

Waarom laboratorium apparatuur van LabAgency?

  • Persoonlijk contact en advies
  • Snelle responstijd
  • Creatief en flexibel
  • Actief sinds 1999 in de hele Benelux
  • Concurrerende prijzen
Sorteren
 
Toon
 
 
Kalibratiegewichtenset Klasse 1

Kalibratiegewichtenset Klasse 1

 
Kalibratiegewichtenset Klasse 2

Kalibratiegewichtenset Klasse 2

 
Kalibratiegewichtenset Klasse 4

Kalibratiegewichtenset Klasse 4

 
Anti-vibratie tafel

Anti-vibratie tafel

2Volgende

Een analytische balans kopen voor nauwkeurige wegingen in het lab

Wanneer u een analytische balans besluit te kopen, dan is precisie uiterst belangrijk. U vindt bij ons analytische balansen met de perfecte combinatie van betrouwbaarheid en nauwkeurige wegingen. Dankzij het afleesbaarheidsbereik van de analytische balansen, is het mogelijk om uw objecten tot in de kleinste details te meten. Wist u overigens dat wij meer apparatuur hebben voor metingen of werkzaamheden in uw laboratorium? U vindt bij ons bijvoorbeeld fasecontrastmicroscopen, maar ook stikstofgenerators.

Bestel uw balans in onze webshop

Wenst u meer informatie over het kopen van een analytische balans te ontvangen? Of heeft u vragen over onze andere producten? Ons vakkundige personeel beantwoordt graag al uw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 078 614 50 25. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken op uw locatie.

 

 

  • Uitgebreid betaalgemak: