LabAgency Benelux B.V.
LabAgency Benelux B.V.
Zuidendijk 210A
3317 NT Dordrecht
078 614 50 25 - sales@labagency.nl

Gasgeneratoren van Parker

Bij de aanschaf van een gasgenerator moet u als koper op veel verschillende elementen letten. Een hiervan is de prijs van de generator, een ander is de kwaliteit. Een goedkope generator kan in kwaliteit te kort komen en snel achter uit gaan in levensduur. Daarom moet u als klant god beslissen wat voor merk u aanschaft. Hiervoor kunnen wij niemand meer aanraden dan Parker Hannifin.

Wie is Parker Hannifin?

Parker Hannifin is opgericht in 1918. Parker Hannifin is wereldwijd een toonaangevende producent van filtratie technologieën en systemen zoals de gasgenerator. Parker levert onder andere laboratorium oplossingen op het gebied van Stikstof, Lucht en Waterstof gas generatoren. Meestal biedt een Parker gasgenerator-oplossing u een snelle return of investment als alternatief voor gasflessen en gassilo's.

Waarom kiezen voor een Parker gasgenerator?

De gasgeneratoren van Parker zijn betrouwbaar en bieden u goede opties van kwaliteit. Niet alleen is dit een goedkoop en veilig alternatief, maar u bent ook niet langer afhankelijk van derden. De gas generator geven constante druk en zijn beschikbaar voor stikstof, waterstof en zero air. De gasgeneratoren hebben een goede levensduur bij regelmatig onderhoud. 

Meest betrouwbare gasgeneratoren

In het assortiment van Parker generatoren zijn er veel mogelijkheden. Graag delen wij met u een aantal generatoren die wij aanraden. De Parker Waterstof- en Zero Air gasgenerator FID-1000 is een goede generator als u zowel waterstof- en zero air nodig heeft op uw laboratorium. De Parker Waterstof generator 20H is een stapel op veel laboratoria en u kunt vertrouwen op langdurig gebruik.

Onderhoud en installatie

LabAgency Benelux B.V. is een dealer van de Parker gasgeneratoren. Bij aanschaf van de gasgeneratoren zullen wij zorgen voor installatie voor uw generator. Dit wordt gedaan door een deskundige die veel verstand en ervaring heeft met de Parker generatoren. Ook zijn er mogelijkheden voor onderhoud van uw generator. Met regelmatig onderhoud kunt u de levensduur van uw generator verlengen. Wij hebben ook monteurs die zo snel mogelijk naar u toe kunnen bij spraken van mogelijke storingen. 

Neem direct contact op
6309-h-md.jpg

Waarom laboratorium apparatuur van LabAgency?

  • Persoonlijk contact en advies
  • Snelle responstijd
  • Creatief en flexibel
  • Actief sinds 1999 in de hele Benelux
  • Concurrerende prijzen
  • Uitgebreid betaalgemak: