LabAgency Benelux B.V.
LabAgency Benelux B.V.
Zuidendijk 210A
3317 NT Dordrecht
078 614 50 25 - sales@labagency.nl

Laboratorium Vaatwassers van KEN

Graag willen wij u voorstellen aan het nieuwste merk in het assortiment. Ken is een bedrijf vooral bekend in de Scandinavische delen van Europa. Sinds kort zijn hun nu ook verkrijgbaar in Nederland. Makers van een gloednieuwe vaatwasser series gebaseerd op milieu en efficiency.

Wie is KEN?

Ken als bedrijf is voornamelijk bekent in de medische wereld. Zij kenmerken zich aan de hoge eisen op gebied van omgevingsflexibiliteit, efficiency, kosten besparen, milieu en documentatie. Ook zorgen hun voor top kwaliteit voor de levensduur van hun apparatuur.

De nieuwe IQ-series

De IQ-series zijn laboratorium vaatwassers die gemaakt zijn naar medische standaard voor het laboratorium. Ken zag een behoefte op de markt voor een gebruiksvriendelijke was- ,desinfectie- en droogsysteem. De IQ-series heeft zowel de kleinere compacte IQ4 en het groter model IQ5. Deze vaatwassers zijn op maat in te delen om uw wensen waar te maken.

De voordelen aan de laboratorium vaatwassers

Niet alleen zijn ze op maat in te delen maar deze vaatwassers kunnen ook custom-made gemaakt worden. Zij zijn van goede kwaliteit en gaan langer mee als andere vergelijkbare merken. De Ken IQ-series is speciaal gemaakt met milieu in gedachten. Zo is het energie verbruik laag en ook het water verbruik waardoor deze goedkoper is in gebruik en beter voor het milieu. Omgevingsflexibiliteit is ook een groot voordeel. Door de bouw van de vaatwasser neemt deze minder ruimte in en is makkelijker bij onderhoud.

Onderhoud en installatie

Bij aanschaf van een Ken vaatwasser zullen wij zorgen voor installatie van uw vaatwasser. Dit wordt gedaan door een deskundige die veel verstand en ervaring heeft met de Ken vaatwassers. Ook zijn er mogelijkheden voor onderhoud van uw vaatwasser. Met regelmatig onderhoud kunt u de levensduur van uw vaatwasser verlengen. Wij hebben ook monteurs die zo snel mogelijk naar u toe kunnen bij spraken van mogelijke storingen. In verband met de bouw van de vaatwasser is deze makkelijk in onderhoud en duurt dit ook korter als een ander vergelijkbaar vaatwasser merk. 

Bekijk onze productpagina voor meer informatie over de Ken laboratorium vaatwassers.

Bekijk productaanbod
6326-iq5-turned-left.jpg

Waarom laboratorium apparatuur van LabAgency?

  • Persoonlijk contact en advies
  • Snelle responstijd
  • Creatief en flexibel
  • Actief sinds 1999 in de hele Benelux
  • Concurrerende prijzen
  • Uitgebreid betaalgemak: