LabAgency Benelux B.V.
LabAgency Benelux B.V.
Zuidendijk 210A
3317 NT Dordrecht
078 614 50 25 - sales@labagency.nl

Motic microscopen

Motic is al een lange tijd een leverancier van LabAgency Benelux. Met europees kantoor in Barcelona Spanje en productie in China. Maar wie is Motic als? Graag laten wij u in deze blog meer weten over Motic.

Wie is Motic?

Motic is sinds 1988 op de markt als producent van microscopen. Motic is een toonaangevend merk voor diverse microscoop technieken, mede door de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Motic is onder anderen gespecialiseerd in digitale beeldopslag voor microscopie.

Motic heeft hun productie basis in China waaronder vier fabrieken met Motic Xiamen die zich voorzet als productie en design hoofdkantoren van het bedrijf. Xiamen's onderzoeks en ontwikkelingscentrum heeft 100 professionele engineers en technici die optisch, mechanisch, industrieel, elektronisch en software design. Vandaag de dag heeft Motic wel 2000 werknemers en zijn de marktlopen voor afbeelding software voor microscopen.

Mogelijkheden van Motic microscopen

Bij het kopen van een Motic microscoop voor professionele doeleinden is het soms moeilijk een beslissing te nemen tussen microscopen. Al helemaal als er iets ontbreekt dat echt nodig is bij uw onderzoek. Motic biedt de mogelijkheid om een microscoop helemaal zelf samen te stellen speciaal voor de benodigdheden van uw onderzoek.

Motic assortiment

Motic heeft microscopen in diverse prijsklassen in zijn assortiment. Tevens zijn er vele accessoires, zoals digitale microscoopcamera's en ook contrasttechnieken, zoals fasecontrast en fluorescentie beschikbaar. Zij hebben zowel professionele microscopen, microscopen voor beginners en microscopen voor scholen. Alle mogelijkheden bij de Motic microscopen zorgen dat er altijd een optie voor u is bij het kopen van een nieuwe microscoop.

Digitale microscoopcamera's

Motic biedt een complete range digitale microscoopcamera's in zowel CMOS versie in de Moticam serie als de CCD versie in de Moticam Pro serie. De Pro serie is ideaal voor fluorescentie opnamen, daar de chip gekoeld kan worden. Ook zijn er microscoopcamera’s zoals de Motic Moticam 1080 BMH welke een full HD digitale microscoopcamera is met 11 inch HDMI scherm en on-board software. Het interne geheugen zorgt ervoor dat de Moticam 1080 BMH als standalone systeem kan worden gebruikt waarbij een computer niet noodzakelijk is.

Bekijk productaanbod
Motic microscopen

Waarom laboratorium apparatuur van LabAgency?

  • Persoonlijk contact en advies
  • Snelle responstijd
  • Creatief en flexibel
  • Actief sinds 1999 in de hele Benelux
  • Concurrerende prijzen
  • Uitgebreid betaalgemak: