LabAgency Benelux B.V.
LabAgency Benelux B.V.
Zuidendijk 210A
3317 NT Dordrecht
078 614 50 25 - sales@labagency.nl

Verschillen tussen de KEN Laboratorium Vaatwassers IQ4 en IQ5

Sinds kort hebben wij ons assortiment uitgebreid met een nieuw merk. Dit merk heet KEN en is voornamelijk bekent uit Scandinavië en de medische wereld. KEN breid nu ook uit naar Nederland en is via ons nu bereikbaar. Graag laten wij u het een en ander weten over de KEN vaatwassers en de typen die wij leveren.

KEN Vaatwassers

In onze eerdere blogs hebben wij het al uitgebreid gehad over het KEN merk. KEN Vaatwassers zijn goede kwaliteit vaatwassers die sinds kort in de maak zijn. Hierdoor zijn deze vaatwassers modern uitgerust met alle benodigdheden voor uw laboratorium. Gemaakt in Denemarken van de best mogelijke kwaliteit. KEN Vaatwassers zijn milieu vriendelijk, ruimte besparend en hebben een lange levensduur.

De nieuwe IQ-series

De IQ-series zijn laboratorium vaatwassers die gemaakt zijn naar medische standaard voor het laboratorium. Ken zag een behoefte op de markt voor een gebruiksvriendelijke was- ,desinfectie- en droogsysteem. Hieruit zijn voor nu twee modellen voort gekomen. De IQ4 en IQ5 ook zijn er andere modellen in de oploop voor de verdere behoefte op de markt.

KEN Laboratorium Vaatwasser IQ4

Allereerst vertellen wij u graag over de KEN IQ4. Op dit moment is dit het kleinste model in de series. De IQ4 heeft handmatige deuren waarbij het in- en uitruimen direct bij de open deur en heeft weinig ruimte nodig. Op de voorkant is een touchpanel. De Q4 maakt gebruik van RFID technologie. Ook heeft dit model een toegang aan de voorkant voor onderhoud. Dit is gemakkelijk en ook sneller. De cycle tijd van de IQ4 is 50 tot 60 minuten. Dit model is kleiner dan de IQ5 met een operationeel vulvolume van 197 liter.

KEN Laboratorium Vaatwasser IQ5

De KEN IQ5 is het grotere model van de twee. De vaatwasser maakt gebruik van een schuifdeur voor handmatige uitruimen of de mogelijkheid tot een automatisch of robotiseer lading. Op de voorkant is een touchpanel met swipe functie. De IQ5 heeft een hele snelle cycle tijd van wel 35 tot 45 minuten. Het operationeel vulvolume is 237 L.

Overeenkomsten tussen deze modellen

Na alle verschillen laten wij u ook graag weten dat er ook overeenkomsten zijn. Beide modellen zijn laag in hun energie en waterverbruik. Hierdoor zijn kosten lager dan andere merken. Het geluidsniveau is zo laag mogelijk en zijn beide ruimtebesparend. De glazen wand is makkelijk schoon te maken. Er zijn mogelijkheden van 10 standaard programma’s en 30 optionele programma’s. De vaatwassers zijn geheel in te delen naar de benodigdheden van uw laboratorium.

Neem direct contact op

Waarom laboratorium apparatuur van LabAgency?

  • Persoonlijk contact en advies
  • Snelle responstijd
  • Creatief en flexibel
  • Actief sinds 1999 in de hele Benelux
  • Concurrerende prijzen
  • Uitgebreid betaalgemak: