LabAgency Benelux B.V.
LabAgency Benelux B.V.
Jade 228
3316 LJ Dordrecht
078 614 50 25 - sales@labagency.nl

Routebeschrijving

Vanaf Rotterdam;
Volg de A16 richting Dordrecht. Neem de afrit 's Gravendeel. Sla bij het stoplicht rechtsaf richting Oud-Beijerland (Kiltunnel). Ga bij het stoplicht rechtdoor richting Kiltunnel. Ga bij de stoplichten (voor de Kiltunnel) linksaf het industrieterrein op. Ga bij de eerste kruising rechtsaf en blijf de weg volgen. Op een gegeven moment is aan de rechterzijde van de weg de Makro zichtbaar. Sla nu linksaf de Jade in. Ga voor het bord doodlopende straat de eerste weg rechts. LabAgency Benelux bevindt zich aan de rechterzijde.

Vanaf Breda;
Volg de A16 richting Dordrecht. Neem de afrit 's Gravendeel. Sla bij de kruising linksaf richting Oud-Beijerland (Kiltunnel). Ga bij het stoplicht rechtdoor richting Kiltunnel. Ga bij de stoplichten (voor de Kiltunnel) linksaf het industrieterrein op. Ga bij de eerste kruising rechtsaf en blijf de weg volgen. Op een gegeven moment is aan de rechterzijde van de weg de Makro zichtbaar. Sla nu linksaf de Jade in. Ga voor het bord doodlopende straat de eerste weg rechts. LabAgency Benelux bevindt zich aan de rechterzijde.

Met het openbaar vervoer;
Vanaf Dordrecht Centraal neemt u bus 8 richting Dordtse Kil. Uitstappen bij halte Jade. U ziet de Makro aan de linkerzijde van de weg. Sla nu rechtsaf de Jade in. Ga voor het bord doodlopende straat de eerste weg rechts. LabAgency Benelux bevindt zich aan de rechterzijde.

 

Waarom laboratorium apparatuur van LabAgency?

  • Persoonlijk contact en advies
  • Snelle responstijd
  • Creatief en flexibel
  • Actief sinds 1999 in de hele Benelux
  • Concurrerende prijzen
  • Uitgebreid betaalgemak: