LabAgency Benelux B.V.
LabAgency Benelux B.V.
Zuidendijk 210A
3317 NT Dordrecht
078 614 50 25 - sales@labagency.nl

Stuart Stoof SI600C

Productbeschrijving

De Stuart SI600C stoof is een gekoelde stoof gecombineerd met een schudder. Wanneer de stoof wordt gecombineerd met de SRC4 recirculerende koeler kan de SI600C werken bij temperaturen tot 15°C onder de omgevingstemperatuur (max. -5°C). Hierdoor is het apparaat ideaal voor toepassingen bij lage temperaturen, zoals celgebaseerde eiwitexpressie. Ondanks dat er plek is voor 6x2L flessen is hij compact genoeg om op de bench te worden geplaatst.

Schudbeweging

De schudder zorgt voor een orbitale schudbeweging, instelbaar van 30 tot 300 rpm met een zachte start. De snelheid van het schudden is microprocessor gestuurd en instelbaar via het digitale LED-bedieningspaneel. De stoof beschikt over een veelzijdige digitale timer die kan worden ingesteld van 1 seconde tot 9 dagen. Nadat de timer is afgeteld zal de schudbeweging stoppen en een klikt er een signaal, als veiligheidsmaatregel zal de stoof blijven draaien.

Inrichting

De stoof heeft rookkleurige acryldeur en zijpanelen zodat de monsters goed zichtbaar zijn. De stoof is voorzien van dubbelglas om condensatie te voorkomen wanneer het instrument is ingesteld op sub-omgevingstemperaturen. De temperatuur van de stoof wordt ingesteld via een separaat helder LED display, welke snel kan worden ingesteld tussen de omgevingstemperatuur - 15°C (max. -5°C) en 60°C. Geforceerde luchtcirculatie zorgt voor een gelijkmatige verwarming of koeling van de lading. Het SI600C plateau heeft een veelzijdig klemsysteem die de meeste formaten flessen tot 1 liter vastzet. Het plateau biedt plaats aan de volgende Erlenmeyer kolven: 6 x 2000 ml, 8 x 1000 ml of 15 x 500 ml.

Uittrekbaar plateau

Het apparaat is uitgerust met een uittrekbaar plateau. Bij normaal gebruik is het plateau is vergrendeld, maar bij het plaatsen van de monsters op het plateau kan het plateau naar voren worden getrokken om gemakkelijker toegang tot de achterste monsters te hebben. De SI600C beschikt ook over een USB-aansluiting en speciale software om het monitoren op de lange termijn, zoals het weekend, mogelijk te maken.

Diverse accessoires

Een breed scala aan roestvrijstalen rekken is als accessoires beschikbaar voor 1,5 ml, 15 ml en 50 ml buizen, waarbij de hoek van de buizen kan worden ingesteld tot 30°. De rekken worden op het plateau geplaatst met behulp van het MagnaLock systeem, waardoor een snelle koppeling en ontkoppeling zonder gereedschap mogelijk is. Als optie kan dit model met IQ/OQ documentatie geleverd worden.
Wordt geleverd met uittrekbaar plateau. De SRC4 recirculerende koeler moet afzonderlijk worden besteld.
Zie voor overige gegevens van dit model de brochure.

Ook in ons assortiment

Naast model SI600C is ook model SI600 beschikbaar welke niet over een koelfunctie beschikt.

Waarom laboratorium apparatuur van LabAgency?

  • Persoonlijk contact en advies
  • Snelle responstijd
  • Creatief en flexibel
  • Actief sinds 1999 in de hele Benelux
  • Concurrerende prijzen
Specificaties
Algemeen
Fabrikant Stuart
Buitenafmeting (bxdxh) 675 x 562 (592+) x 640 mm
Binnenafmeting (bxdxh) 625 x 455 x 380 mm
Gewicht 1 kg
Garantie Een jaar
Uitvoering
Model SI600C
Type Stoven
Inhoud 115 liter
Temperatuurbereik KT-15°C tot 60°C
Luchtcirculatie Geforceerde luchtcirculatie
Ventilator
Nauwkeurigheid 0,1°C
Timer-
Timer specificaties 1 seconde tot 9 dagen
Advies nodig over Stuart Stoof SI600C?
  • Neem contact op met onze klantenservice:
  •  
  •  
Of bel: 078 - 614 5025

 
Kenmerken:
Vanaf 7.819,00 per stuk (excl. BTW)
4-6 weken
  • Uitgebreid betaalgemak: