LabAgency Benelux B.V.
LabAgency Benelux B.V.
Zuidendijk 210A
3317 NT Dordrecht
078 614 50 25 - sales@labagency.nl

Vaatwassers kopen

Wilt u graag een Ken of Steelco vaatwasser van hoogwaardige kwaliteit kopen? U vindt bij LabAgency Benelux B.V. apparatuur van hoogwaardig kwaliteit. Wij denken graag met u mee, zijn creatief en flexibel en voorzien u ook graag van persoonlijk advies.

Een Ken of Steelco vaatwasser kopen voor veelvoudige reiniging

Iedere vaatwasser van het merk Steelco of Ken die u bij ons kunt kopen, is speciaal ontworpen voor laboratoria. Deze vaatwassers dienen voor de grondige reiniging van het meest uiteenlopende laboratoriumglaswerk. In het onderstaande assortiment vindt u iedere vaatwasser die u in onze webshop kunt bestellen.

Waarom laboratorium apparatuur van LabAgency?

  • Persoonlijk contact en advies
  • Snelle responstijd
  • Creatief en flexibel
  • Actief sinds 1999 in de hele Benelux
  • Concurrerende prijzen
Sorteren
 
Toon
 
 
Nieuw KEN IQ3 laboratorium vaatwasser

KEN IQ3 laboratorium vaatwasser

 
KEN IQ5 laboratorium vaatwasser

KEN IQ5 laboratorium vaatwasser

 
KEN IQ4 laboratorium vaatwasser

KEN IQ4 laboratorium vaatwasser

 
Demi water module

Demi water module

De Ken vaatwassers voldoen aan uw hoge eisen

U kunt via onze webshop eenvoudig een vaatwasser kopen van het merk Ken. Een Ken vaatwasser, gemaakt in Denemarken, kenmerkt zich door te voldoen aan de hoge eisen op het gebied van omgevingsflexibiliteit, efficiëntie, kostenbesparing en milieu. De KEN IQ series is hierop geoptimaliseerd en brengt wassen, desinfecteren en drogen naar een hoger niveau. Door het kopen van een Ken vaatwasser weet u zeker dat u hoogwaardige kwaliteit in huis haalt.

Steelco vaatwassers

Naast het kopen van een Ken vaatwasser kunt u bij ons ook terecht voor Steelco vaatwassers. Ook deze vaatwassers zijn van hoogwaardige kwaliteit om te voldoen aan uw eisen. De indeling van de vaatwassers is maatwerk en wordt geheel naar uw eisen en wensen samengesteld. Alvorens een vaatwasser aan u wordt geleverd en geïnstalleerd, worden ze uitvoerig getest.

Gaat u voor de Steelco Lab 500 of Lab 600 vaatwasser?

Wilt u een vaatwasser kopen waarbij u keuze heeft uit droging? Bij beide uitvoeringen van de Lab 500 of Lab 600 heeft u keuze uit droging. Heeft u een kleine of gemiddelde hoeveelheid glaswerk dat u wilt wassen? Dan raden wij u de Lab 500 serie aan. Voor meer ruimte voor een grote hoeveelheid of voor hoog glaswerk raden wij de Lab 600 aan. In beide series zijn er verschillende opties mogelijk voor al uw wensen.

Op maat gemaakte vaatwassers van topmerken

De inhoud van de vaatwasser van Ken die u wilt kopen is maatwerk. De vaatwasser wordt geheel naar uw eisen en wensen samengesteld. U kunt altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden van eventuele uitbreiding te bespreken. Het is uiteraard ook mogelijk om uw laboratorium uit te breiden met onze diverse apparatuur, zoals verschillende microscopen.

Bestel uw vaatwasser in onze webshop

Heeft u vragen over het kopen van een vaatwasser van het merk Ken of Steelco? Of heeft u een vraag over onze andere producten? Wij beantwoorden graag al uw vragen. Neem contact op met ons vakkundig personeel door ons contactformulier in te vullen of bel naar 078 614 50 25 indien u persoonlijk contact wenst. U kunt uiteraard ook een afspraak maken. Wij komen dan bij u op locatie langs.

  • Uitgebreid betaalgemak: