LabAgency Benelux B.V.
LabAgency Benelux B.V.
Jade 228
3316 LJ Dordrecht
078 614 50 25 - sales@labagency.nl

Laboratorium vaatwassers

De laboratorium vaatwassers van Steelco en Ken zijn speciaal ontworpen voor laboratoria. De laboratorium vaatwassers voor de reiniging van het meest uiteenlopende laboratoriumglaswerk is vindbaar in ons assortiment. 
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Waarom laboratorium apparatuur van LabAgency?

  • Persoonlijk contact en advies
  • Snelle responstijd
  • Creatief en flexibel
  • Actief sinds 1999 in de hele Benelux
  • Concurrerende prijzen
Sorteren
 
Toon
 
 
KEN IQ5 laboratorium vaatwasser

KEN IQ5 laboratorium vaatwasser

 
KEN IQ4 laboratorium vaatwasser

KEN IQ4 laboratorium vaatwasser

 
Demi water module

Demi water module

Steelco laboratorium vaatwassers

Steelco laboratorium vaatwassers zijn gemaakt in hoge kwaliteit voor uw eisen. De indeling van de laboratorium vaatwassers is maatwerk. De vaatwasser wordt geheel naar uw eisen en wensen samengesteld. Elke vaatwasser wordt voor levering uitgebreid getest en voor u geïnstalleerd. 

De Steelco Lab 500 of Lab 600 laboratorium vaatwasser?

Bij beide uitvoeringen heeft u keuze uit droging. Heeft u een kleine of gemiddelde hoeveelheid glaswerk dat u wilt wassen, dan raden wij hiervoor de Lab 500 serie aan. Heeft u meer ruimte nodig voor een grote hoeveelheid glaswerk of heeft u veel hoog glaswerk, dan raden wij de Lab 600 aan. In beide series zijn er verschillende opties mogelijk voor uw wensen. 

Ken laboratorium vaatwassers

Een Ken laboratorium vaatwasser, Made in Denmark, kenmerkt zich door te voldoen aan de hoge eisen op het gebied van omgevingsflexibiliteit, efficiency, kostenbesparing, en milieu . De KEN IQ series is hierop geoptimaliseerd en brengt wassen, desinfecteren en drogen op een hoger niveau.

Maatwerk laboratorium vaatwassers

De indeling van de laboratorium vaatwassers is maatwerk. De laboratorium vaatwasser wordt geheel naar uw eisen en wensen samengesteld. U kunt altijd contact met ons opnemen over de mogelijkheden. 

  • Uitgebreid betaalgemak: