LabAgency Benelux B.V.
LabAgency Benelux B.V.
Jade 228
3316 LJ Dordrecht
078 614 50 25 - sales@labagency.nl

Laboratorium vaatwassers

Wilt u een laboratorium vaatwasser kopen van het merk Steelco of Ken? U vindt bij LabAgency Benelux B.V. apparatuur van hoogwaardig kwaliteit. Wij denken graag met u mee, zijn creatief en flexibel en voorzien u daarnaast graag van persoonlijk advies.

Een laboratorium vaatwasser kopen voor veelvoudige reiniging

De laboratorium vaatwassers van Steelco en Ken zijn speciaal ontworpen voor laboratoria. De laboratorium vaatwassers dient voor de reiniging van het meest uiteenlopende laboratoriumglaswerk. U vindt deze vaatwasser in ons assortiment.

Waarom laboratorium apparatuur van LabAgency?

  • Persoonlijk contact en advies
  • Snelle responstijd
  • Creatief en flexibel
  • Actief sinds 1999 in de hele Benelux
  • Concurrerende prijzen
Sorteren
 
Toon
 
 
Nieuw KEN IQ3 laboratorium vaatwasser

KEN IQ3 laboratorium vaatwasser

 
KEN IQ5 laboratorium vaatwasser

KEN IQ5 laboratorium vaatwasser

 
KEN IQ4 laboratorium vaatwasser

KEN IQ4 laboratorium vaatwasser

 
Demi water module

Demi water module

Steelco laboratorium vaatwassers

Steelco laboratorium vaatwassers zijn gemaakt in hoge kwaliteit om te voldoen aan uw eisen. De indeling van de laboratorium vaatwassers is maatwerk. De vaatwasser wordt geheel naar uw eisen en wensen samengesteld en alvorens elke vaarwasser aan u wordt geleverd en geïnstalleerd, worden ze uitvoerig getest.

Gaat u voor de Steelco Lab 500 of Lab 600 laboratorium vaatwasser?

Wilt u een laboratorium vaatwasser kopen waarbij u keuze heeft uit droging? Bij beide uitvoeringen van de Lab 500 of Lab 600 heeft u keuze uit droging. Heeft u een kleine of gemiddelde hoeveelheid glaswerk dat u wilt wassen? Dan raden wij u de Lab 500 serie aan. Voor meer ruimte voor een groot hoeveelheid of hoog glaswerk raden wij de Lab 600 aan. In beide series zijn er verschillende opties mogelijk voor al uw wensen.

De Ken laboratorium vaatwassers voldoen aan uw hoge eisen

U kunt bij via onze webshop een laboratorium vaatwasser kopen van het merk Ken. Een Ken laboratorium vaatwasser, Made in Denmark, kenmerkt zich door te voldoen aan de hoge eisen op het gebied van omgevingsflexibiliteit, efficiëntie, kostenbesparing en milieu. De KEN IQ series is hierop geoptimaliseerd en brengt wassen, desinfecteren en drogen op een hoger niveau.

Op maat gemaakte laboratorium vaatwassers

De inhoud van de laboratorium vaatwasser die u wilt kopen is maatwerk. De laboratorium vaatwasser wordt geheel naar uw eisen en wensen samengesteld. U kunt daarvoor altijd contact met ons opnemen over de mogelijkheden van eventuele uitbreiding. Het is uiteraard ook mogelijk om uw laboratorium uit te breiden met onze diverse apparatuur, zoals laboratorium microscopen of stovens.

Bestel uw vaatwasser via onze webshop

Heeft u vragen over het kopen van de laboratorium vaatwasser van het merk Ken of Steelco? Of heeft u een vraag over onze andere producten? Wij beantwoorden graag al uw vragen. Neem contact op met ons vakkundig personeel door ons contactformulier in te vullen. Of bel naar het telefoonnummer 078 614 50 25 indien u persoonlijk contact wenst. U kunt uiteraard ook een afspraak maken. Wij kunnen dan bij u op locatie langskomen.

  • Uitgebreid betaalgemak: