LabAgency Benelux B.V.
LabAgency Benelux B.V.
Jade 228
3316 LJ Dordrecht
078 614 50 25 - sales@labagency.nl

Laboratorium microscoop kopen

Wilt u een laboratorium microscoop kopen? Bij LabAgency Benelux B.V. is het mogelijk om microscopen of ander apparatuur te kopen, waaronder een Motic microscoop. Wanneer u bij ons bestelt, dan wordt u bij vragen geholpen door ons vakkundig personeel. Wij waarborgen persoonlijk contact en geven u dan ook graag persoonlijk advies voor de juiste aankoop.

Waarom laboratorium apparatuur van LabAgency?

  • Persoonlijk contact en advies
  • Snelle responstijd
  • Creatief en flexibel
  • Actief sinds 1999 in de hele Benelux
  • Concurrerende prijzen
Sorteren
 
Toon
 
 
Motic Microscoop SMZ143-N2GG trinoculair

Motic Microscoop SMZ143-N2GG trinoculair

 
Motic Microscoop SMZ143-N2LED trinoculair

Motic Microscoop SMZ143-N2LED trinoculair

 
Motic Microscoop AE2000 trinoculair

Motic Microscoop AE2000 trinoculair

 
Motic Microscoop AE31E trinoculair

Motic Microscoop AE31E trinoculair

 
Motic Microscoop Panthera E2 trinoculair

Motic Microscoop Panthera E2 trinoculair

2Volgende

Een laboratorium microscoop kopen van het merk Motic

Motic is sinds 1988 op de markt als producent van microscopen en is een toonaangevend merk voor diverse technieken, mede door de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Motic is onder andere gespecialiseerd in digitale beeldopslag voor microscopie. Binnen het assortiment van de Motic microscoop zijn er diverse biologische, omgekeerde en stereo(zoom) microscopen die u kunt kopen. Ook is het mogelijk om een Motic microscoop, zoals een metaalmicroscoop, op maat samen te stellen alvorens u deze gaat kopen.

Ontdek onze verscheidene microscopen die u kunt kopen voor uw laboratorium

In ons brede assortiment hebben wij verschillende microscopen die u kunt kopen voor uw doeleinden in laboratoria op het gebied van onderzoek en voor educatie. Het kopen van een microscoop voor uw laboratorium, waaronder van het merk Motic, betekent dat u een microscoop koopt van goede kwaliteit en met verschillende extra mogelijkheden. De Motic microscopen hebben microscoopcamera's, contrasttechnieken, verlichting en meer.

De mogelijkheden voor het op maat samenstellen van microscopen

Heeft u interesse om een microscoop te kopen, zoals een metaalmicroscoop van het merk Motic, maar kunt u net niet vinden wat u zoekt? Onze Motic microscopen kunnen op maat samengesteld worden voor u. Hierbij zijn er meerdere opties en mogelijkheden. De prijs van de microscoop zal hierbij ook worden besproken aan de hand van uw budget. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden om microscopen, zoals een metaalmicroscoop, te kopen.

Vind meer apparatuur in ons brede assortiment

Wist u dat u bij ons, naast een microscoop zoals een metaalmicroscoop, meer apparatuur en benodigdheden voor uw laboratorium kunt kopen? U vindt bij ons bijvoorbeeld stereomicroscopen, geluiddempende kasten en verschillende balansen van topkwaliteit. Wij beschikken over alle belangrijke apparatuur voor een zo compleet mogelijk laboratorium.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer weten over het kopen van een microscoop voor uw laboratorium, zoals een metaalmicroscoop van het merk Motic? Neem dan contact op met ons vakkundig personeel. Vul het contactformulier in of bel naar 078 614 50 25. Wij helpen u graag verder met het vinden van bijpassend apparatuur voor uw werkzaamheden.

  • Uitgebreid betaalgemak: