LabAgency Benelux B.V.
LabAgency Benelux B.V.
Zuidendijk 210A
3317 NT Dordrecht
078 614 50 25 - sales@labagency.nl

Refractometers

Wanneer u graag een refractometer wilt kopen, dan loont het om het ruime assortiment van LabAgency Benelux B.V. te bekijken. Wij hebben verschillende meters van het merk Hanna. Dit merk staat bekend om het fabriceren van apparaten van hoogwaardige kwaliteit. Door een refractometer te kopen, meet u eenvoudig en snel de brekingsindex van een vaste stof of een vloeistof.

Waarom laboratorium apparatuur van LabAgency?

  • Persoonlijk contact en advies
  • Snelle responstijd
  • Creatief en flexibel
  • Actief sinds 1999 in de hele Benelux
  • Concurrerende prijzen
Sorteren
 
Toon
 
 
Hanna refractometer HI96800

Hanna refractometer HI96800

€ 392,00 1-2 weken
 
 
Hanna refractometer HI96801

Hanna refractometer HI96801

€ 264,00 1-2 weken
 

Een refractometer kopen voor een nauwkeurige meting van de brekingsindex

De meters uit onze webshop zijn van hoogwaardige kwaliteit en zorgen voor een snelle en nauwkeurige meting en resultaten. Binnen een paar seconden heeft het apparaat de brekingsindex van het monster berekend. De refractometers zijn in diverse uitvoeringen beschikbaar. De keuze bij het kopen van een refractometer is onder andere afhankelijk het meetbereik dat u nodig heeft. Naast refractometers hebben wij nog diverse andere meters voor het laboratorium in ons assortiment. Denkt u bijvoorbeeld aan een spectrofotometer of een geleidbaarheidsmeter.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bent u op zoek naar een specifiek model refractometer of andere apparaten van het merk Hanna, maar staat deze niet in ons assortiment? Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden. Ons vakkundig personeel staat graag voor u klaar met persoonlijk en deskundig advies. Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen voor het kopen van een refractometer? Bel dan naar 078 614 50 25.

  • Uitgebreid betaalgemak: