LabAgency Benelux B.V.
LabAgency Benelux B.V.
Jade 228
3316 LJ Dordrecht
078 614 50 25 - sales@labagency.nl

Geleidbaarheidsmeter kopen

Wilt u een geleidbaarheidsmeter kopen voor de werkzaamheden in uw laboratorium? Bij LabAgency Benelux B.V. koopt u uw geleidbaarheidsmeter en daarnaast nog veel meer apparatuur. Wilt u meer informatie ontvangen over de prijs? Vraag dan bij ons een op maat gemaakte offerte aan.

Geleidbaarheidsmeter kopen voor uw laboratorium werkzaamheden

U vindt bij ons diverse geleidbaarheidsmeters die voldoen aan ieder type voorkeur voor gebruik in laboratoria. Een geleidbaarheidsmeter meet de geleidbaarheid van 100% zuiver water en daarbij meet het ook de temperatuur van het water. Onze geleidbaarheidsmeters tonen de elektrische stroom in het water, maar bieden u ook indirect de mogelijkheid om conclusies te trekken over alle veranderingen in de samenstelling, mechanische eigenschappen en de microstructuur van metaal. Dankzij de geleidbaarheidsmeter die u bij ons kunt kopen, bepaalt u alle belangrijke waardes snel en nauwkeurig.

 

 

Meet met meer meetinstrumenten

Wist u dat u in onze webshop meer meetapparatuur vindt voor uw laboratorium? Het gaat hierbij om meetapparatuur zoals rotatiefilmverdampers en ultrasoon baden. De smeltpuntmeters beschikken over eenvoudige tot geavanceerde specificaties. De pH-meters van het merk Jenway voldoen aan alle applicatie-eisen en budgetten. Ontdek ze allemaal in ons uitgebreide webshop.

Vraag een op maat gemaakte offerte aan

Wenst u alvorens het kopen van een geleidbaarheidsmeter informatie of een op maat gemaakte offerte te ontvangen? Wij helpen u graag mee en beantwoorden graag al uw vragen over onze producten. Vul het contactformulier in of bel naar het telefoonnummer 078 614 50 25. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een afspraak te maken op uw locatie.

Offerte aanvragen

Waarom laboratorium apparatuur van LabAgency?

  • Persoonlijk contact en advies
  • Snelle responstijd
  • Creatief en flexibel
  • Actief sinds 1999 in de hele Benelux
  • Concurrerende prijzen
  • Uitgebreid betaalgemak: