LabAgency Benelux B.V.
LabAgency Benelux B.V.
Zuidendijk 210A
3317 NT Dordrecht
078 614 50 25 - sales@labagency.nl

Rotatiefilmverdampers

Wilt u graag een kwalitatief uitstekende rotatieverdamper kopen om te gebruiken in uw laboratorium? Bij LabAgency Benelux B.V. hebben we verschillende rotatieverdampers voor u. Bij ons bent u verzekerd van apparaten van hoogwaardige kwaliteit met een lange levensduur.

Waarom laboratorium apparatuur van LabAgency?

  • Persoonlijk contact en advies
  • Snelle responstijd
  • Creatief en flexibel
  • Actief sinds 1999 in de hele Benelux
  • Concurrerende prijzen
Sorteren
 
Toon
 
 
Stuart Rotatiefilmverdamper RE400

Stuart Rotatiefilmverdamper RE400

Online een rotatieverdamper voor uw laboratorium kopen

Op het gebied van rotatieverdampers heeft u bij ons de keuze uit diverse soorten en merken. Merkt u bij het kopen van een rotatieverdamper dat het door u gewenste model er niet bij staat? Onze vakkundige medewerkers staan u graag bij met persoonlijk advies en denken met u mee over de mogelijkheden. U koopt bij ons ook diverse accessoires. Zo kunt u ervoor kiezen om er een waterbad bij te bestellen wanneer uw werkzaamheden hierom vragen. Bij de specificaties van de door u gewenste rotatieverdamper kunt u zien welke accessoires bij het desbetreffende apparaat geleverd worden. In ons assortiment vindt u diverse rotatieverdampers van diverse merken, waaronder het merk Stuart. Naast het kopen van een rotatieverdamper, kunt u bij ons ook terecht voor verschillende andere producten van merken zoals Stuart, Ken Jenway en Nabertherm.

Bestel online of neem contact met ons op

Binnen een paar klikken kunt u in onze webshop een rotatieverdamper kopen. Wanneer u op zoek bent naar een specifiek model, kunt u er ook voor kiezen om contact met ons op te nemen en een offerte op te vragen. Zo weet u snel wat de kosten zijn. Bel naar 078 614 50 25 of maak een afspraak met een van onze experts bij u op locatie.

  • Uitgebreid betaalgemak: