LabAgency Benelux B.V.
LabAgency Benelux B.V.
Jade 228
3316 LJ Dordrecht
078 614 50 25 - sales@labagency.nl

Stuart SMP30 Smeltpuntmeter/IQOQ

Productbeschrijving

De Stuart SMP30 smeltpuntmeter met IQOQ documentatie heeft een grote eenvoudig te gebruiken user interface die ontworpen is voor snelle en nauwkeurige bepaling van smeltpunten.

Werking

De SMP30 kan drie monsters tegelijkertijd bepalen binnen het geoptimaliseerde verwarmingsblok. Het toestel heeft een maximale temperatuur van 400°C. Om maximale flexibiliteit te geven is een plateau faciliteit opgenomen met een variabele stijgingssnelheid tussen 0,5°C en 10°C in stappen van 0,1°C. De buizen worden verlicht met een heldere witte LED om duidelijk zicht te geven van de monsters tijdens de smelting. Het verwarmingsblok is ontworpen voor gemakkelijke toegang voor het reinigen: de voorkant van het hoofd is volledig afneembaar om volledige toegang tot de micro-oven te geven. De SMP30 heeft een groot helder LCD display. Het is mogelijk om maximaal 8 events in het geheugen te registreren voor elk van de drie monsterbuizen.

Gepatenteerde weergave

Het SMP30 kenmerkt zich door de gepatenteerde hoofdweergave. Deze unieke functie geeft een zwevende beeld van de bloktemperatuur, toegankelijk via het oculair voor de buizen. De head up display elimineert de noodzaak voor de gebruiker om de blik tussen de buizen en de temperatuur-display te wisselen: door het oculair kunnen ze nu zien beide tegelijk. Om de meest comfortabele kijkhoek te verkrijgen beschikt de SMP30 over een tweetraps hoofd aanpassing, in de eerste beweging wordt de kop naar de gebruiker getrokken en vandaar wordt in een aparte beweging de hoek van de kop kan worden aangepast tot maximaal 126°en deze wordt automatisch vastgehouden. De kop kan dan veilig terug in het lichaam van het apparaat worden opgeslagen voor opslag.

Overige functies

Het ontwerp van het toestel heeft veel andere nuttige functies, zoals sleuven voor het bewaren van vooraf bereide monsters en een opslagruimte voor een container smeltpuntbuizen. Een printer is als accessoire verkrijgbaar voor een schriftelijke vastlegging van de smelt.

Wordt geleverd met een afzonderlijk ijkcertificaat met serienummer voor volledige traceerbaarheid en met 100 smeltpuntbuizen (één zijde gesloten). De smeltpuntbuizen zijn gemakkelijk te verzegelen in een bunsenvlam en breken in twee.
Zie voor overige gegevens van de smeltpuntmeter de brochure.

Ook in ons assortiment

Naast model SMP30 zijn er nog diverse modellen, zoals de automatische smeltpuntmeter SMP50.

 

Waarom laboratorium apparatuur van LabAgency?

  • Persoonlijk contact en advies
  • Snelle responstijd
  • Creatief en flexibel
  • Actief sinds 1999 in de hele Benelux
  • Concurrerende prijzen
Specificaties
Algemeen
Fabrikant Stuart
Advies nodig over Stuart SMP30 Smeltpuntmeter/IQOQ?
  • Neem contact op met onze klantenservice:
  •  
  •  
Of bel: 078 - 614 5025

 
Accessoires voor Stuart SMP30 Smeltpuntmeter/IQOQ
 
5869-stuart-logo.jpg

Stuart Printer voor SMP30 smeltpuntmeter

Vanaf € 606,00 1-2 weken
 
 
6065-smp-tubes-.jpg

Stuart smeltpuntbuizen een zijde gesloten een zijde open

Vanaf € 22,00 1-2 weken
 
Vanaf 2.532,00 per stuk (excl. BTW)
1-2 weken
  • Uitgebreid betaalgemak: