LabAgency Benelux B.V.
LabAgency Benelux B.V.
Zuidendijk 210A
3317 NT Dordrecht
078 614 50 25 - sales@labagency.nl

Stuart SMP50/IQOQ Smeltpuntmeter

Productbeschrijving

De Stuart SMP50/IQOQ automatische smeltpuntmeter maakt gebruik van de nieuwste technologie van digitale beeldverwerking om nauwkeurig de smelt tot drie monsters gelijktijdig te identificeren.

Werking

De SMP50 is volledig programmeerbaar via het touch screen, zodra de gebruiker het plateautemperatuur heeft ingesteld tot een maximale temperatuur van 400°C kan de verwarmingssnelheid tussen de 0,1°C en 20°C in stappen van 0,1°C. Voor materialen waar de gebruiker zich niet bewust is van het smeltpunt, en dus niet in staat om de plateautemperatuur in te stellen, kan de SMP50 worden gebruikt in snelle smelt-modus. Tijdens de snelle smelt-modus wordt een snelle scan van het volledige temperatuurbereik gemaakt om een globale smelttemperatuur verschaffen. Daarna is een werkwijze automatisch geprogrammeerd met het juiste temperatuurplateau om een nauwkeurigere meting uit te voeren. De SMP50 heeft een innovatief split design concept. 

Video

Het apparaat wordt geleverd met een 7-inch kleuren touchscherm, waarop de smelt in real time kan worden bekeken. De video van de smelt wordt automatisch opgeslagen als een AVI-bestand dat later kan worden beoordeeld, hetzij op het apparaat of via de pc, waardoor de traceerbaarheid zelfs na de test wordt behouden.
Het toestel kan tot 300 resultaatbestanden met video's opslaan. Indien nodig kunnen de gegevens gemakkelijk worden overgebracht van het toestel met een flash-geheugen drive of naar de PC via een van de USB-aansluitingen.

Overige functies

Het apparaat bevat een aantal andere handige functies, zoals sleuven voor het bewaren van vooraf bereide monsters en een opslagruimte voor een container smeltpuntbuizen. Ook is in de opslagruimte een handige glassnijder opgenomen, die kan worden gebruikt om snel en nauwkeurig buizen in de helft te snijden voor gebruikers die de voorkeur geven aan het gebruik van halve buizen. Als optie kan dit model met IQ/OQ documentatie geleverd worden.

Wordt geleverd met een afzonderlijk ijkcertificaat met serienummer voor volledige traceerbaarheid.
De SMP50 voldoet aan Pharmacopeia en GLP. De SMP-KIT kalibratieset is ook als accessoire beschikbaar, die drie WHO goedgekeurde smeltpuntnormen cafeïne, vanilline en aminobenzeensulfonamide bevat, ideaal voor het kalibreren van uw SMP50.
Zie voor overige gegevens van de smeltpuntmeter de brochure.

Ook in ons assortiment

Naast model SMP50 zijn er nog diverse modellen, zoals model SMP30.

Waarom laboratorium apparatuur van LabAgency?

  • Persoonlijk contact en advies
  • Snelle responstijd
  • Creatief en flexibel
  • Actief sinds 1999 in de hele Benelux
  • Concurrerende prijzen
Specificaties
Algemeen
Fabrikant Stuart
Advies nodig over Stuart SMP50/IQOQ Smeltpuntmeter?
  • Neem contact op met onze klantenservice:
  •  
  •  
Of bel: 078 - 614 5025

 
Kenmerken:
Accessoires voor Stuart SMP50/IQOQ Smeltpuntmeter
 
6057-img116.jpg

Printer SMP50

 
6065-smp-tubes-.jpg

Stuart smeltpuntbuizen beide zijden gesloten

Vanaf € 51,00 4-6 weken
 
 
6065-smp-tubes-.jpg

Stuart smeltpuntbuizen een zijde gesloten een zijde open

Vanaf € 30,00 4-6 weken
 
Vanaf 7.764,00 per stuk (excl. BTW)
4-6 weken
  • Uitgebreid betaalgemak: