LabAgency Benelux B.V.
LabAgency Benelux B.V.
Jade 228
3316 LJ Dordrecht
078 614 50 25 - sales@labagency.nl

Diode Array spectrometers

Jenway biedt diverse series zichtbare en UV/zichtbare spectrofotometers aan die zijn ontworpen om binnen een ​​breed scala aan budgetten, industrieën en toepassingen te passen. Wij hebben een grote hoeveelheid verschillende diode array spectrometers van enkele tot dubbele straal. 

Waarom laboratorium apparatuur van LabAgency?

  • Persoonlijk contact en advies
  • Snelle responstijd
  • Creatief en flexibel
  • Actief sinds 1999 in de hele Benelux
  • Concurrerende prijzen
 
Jenway Spectrofotometer 7200

Jenway Spectrofotometer 7200

Vanaf € 2.042,00 1-2 weken
 
 
Jenway Spectrofotometer 7205

Jenway Spectrofotometer 7205

Vanaf € 2.683,00 1-2 weken
 
 
Jenway Spectrofotometer Genova Bio

Jenway Spectrofotometer Genova Bio

Vanaf € 3.283,00 1-2 weken
 

Spectrofotometer kopen?

U kunt bij ons een diode array spectrometers kopen die beschikt over goede kwaliteit en een uitstekende levensduur. De Jenway diode array spectrometers zijn gemaakt met goede materialen die zorgen voor goed gebruik op uw laboratorium. Wij hebben verschillende uitvoeringen en er komen constant verbeteringen om de spectrometer nog langer te laten meegaan zonder dat dit van de kwaliteit afneemt. Een diode array spectrometers kopen die geschikt is voor wat u nodig heeft op het lab kunt u vast tussen ons assortiment vinden. Online spectrometer kopen en voor het aanvragen van een diode array spectrometers prijs neem contact met ons op. 

Accesoires

Een selectie van de accessoires voor de Jenway diode array spectrometers is opgenomen. Peltier verwarmde cuvethouders, cuvetwisselaars, sippersystemen en multiple cuvethouders staan niet vermeld op de website. Informeer naar de mogelijkheden.

  • Uitgebreid betaalgemak: