LabAgency Benelux B.V.
LabAgency Benelux B.V.
Jade 228
3316 LJ Dordrecht
078 614 50 25 - sales@labagency.nl

Spectrofotometer met optische dichtheid

De Jenway optische dichtheid spectrofotometers zijn van goede kwaliteit en langdurige levensduur. 

 
Jenway Spectrofotometer Genova Plus

Jenway Spectrofotometer Genova Plus

Vanaf € 5.104,00 1-2 weken
 
 
Jenway Spectrofotometer Genova Nano

Jenway Spectrofotometer Genova Nano

Vanaf € 6.456,00 1-2 weken
 
 
Jenway Spectrofotometer 7200

Jenway Spectrofotometer 7200

Vanaf € 2.042,00 1-2 weken
 
 
Jenway Spectrofotometer 7205

Jenway Spectrofotometer 7205

Vanaf € 2.683,00 1-2 weken
 
 
Jenway Spectrofotometer Genova Bio

Jenway Spectrofotometer Genova Bio

Vanaf € 3.283,00 1-2 weken
 

Spectrofotometers van Jenway

Jenway biedt diverse series zichtbare en UV/zichtbare optische dichtheid spectrofotometers aan die zijn ontworpen om binnen een ​​breed scala aan budgetten, industrieën en toepassingen te passen. Het assortiment bestaat uit optische dichtheid spectrofotometers met een enkele beam, split-beam spectrofotometers met een spectrale bandbreedte van 1,5 nm en geavanceerde variabele dubbele straal optische dichtheid spectrofotometers met een spectrale bandbreedte tot 0,5 nm.

Spectrofotometer kopen?

U kunt bij ons een optische dichtheid spectrofotometers kopen die beschikt over goede kwaliteit en een uitstekende levensduur. De Jenway spectrometer zijn gemaakt met goede materialen die zorgen voor goed gebruik op uw laboratorium. Wij hebben verschillende uitvoeringen en er komen constant verbeteringen om de spectrometer nog langer te laten meegaan zonder dat dit van de kwaliteit afneemt. Een optische dichtheid spectrofotometers kopen die geschikt is voor wat u nodig heeft op het lab kunt u vast tussen ons assortiment vinden. Online spectrometer kopen en voor het aanvragen van een optische dichtheid spectrofotometers prijs neem contact met ons op. 

Accesoires

Een selectie van de accessoires voor de Jenway optische dichtheid spectrofotometers is opgenomen. Peltier verwarmde cuvethouders, cuvetwisselaars, sippersystemen en multiple cuvethouders staan niet vermeld op de website. Informeer naar de mogelijkheden.

  • Uitgebreid betaalgemak: