LabAgency Benelux B.V.
LabAgency Benelux B.V.
Zuidendijk 210A
3317 NT Dordrecht
078 614 50 25 - sales@labagency.nl

Steelco

Steelco is marktleider in de productie van apparaten voor reiniging, desinfectie en sterilisatie. De laboratorium vaatwassers van Steelco zijn speciaal ontworpen voor de laboratoria van de medische en farmaceutische industrie. De laboratorium vaatwassers voor de reiniging van het meest uiteenlopende laboratoriumglaswerk is vindbaar in het assortiment van Steelco. 

Waarom laboratorium apparatuur van LabAgency?

  • Persoonlijk contact en advies
  • Snelle responstijd
  • Creatief en flexibel
  • Actief sinds 1999 in de hele Benelux
  • Concurrerende prijzen
 
Niet meer verkrijgbaar: Steelco LAB 610 laboratorium vaatwasser

Niet meer verkrijgbaar: Steelco LAB 610 laboratorium vaatwasser

 
Niet meer verkrijgbaar: Steelco LAB 600 laboratorium vaatwasser

Niet meer verkrijgbaar: Steelco LAB 600 laboratorium vaatwasser

Steelco Laboratorium Vaatwassers

Steelco Laboratorium Vaatwassers zijn gemaakt in hoge kwaliteit voor uw eisen. De indeling van de laboratorium vaatwassers is maatwerk. De laboratorium vaatwasser wordt geheel naar uw eisen en wensen samengesteld. Elke vaatwasser wordt voor levering uitgebreid getest en voor u geïnstalleerd. 

Waarom Steelco?

Deskundige installatie van de laboratorium vaatwassers is onderdeel van de Steelco service. Door voorsprong op techniek verovert Steelco steeds meer markt van Miele. Steelco laboratorium vaatwassers zijn inmiddels in meer dan 80 landen in gebruik.

Uit ons assortiment

Sinds kort voeren wij verder geen Steelco vaatwassers meer. Deze zijn niet meer via ons verkrijgbaar. Wij hebben in de plaats van Steelco het nieuwe KEN merk. Een Ken laboratorium vaatwasser, Made in Denmark, kenmerkt zich door te voldoen aan de hoge eisen op het gebied van omgevingsflexibiliteit, efficiency, kostenbesparing, en milieu . De KEN IQ series is hierop geoptimaliseerd en brengt wassen, desinfecteren en drogen op een hoger niveau.

  • Uitgebreid betaalgemak: