LabAgency Benelux B.V.
LabAgency Benelux B.V.
Jade 228
3316 LJ Dordrecht
078 614 50 25 - sales@labagency.nl

Stereo microscoop kopen

Wilt u een stereomicroscoop kopen voor de werkzaamheden in uw laboratorium? Bij LabAgency Benelux B.V. vindt u meetinstrumenten, apparatuur en aanvullende benodigdheden die u nodig heeft. Daarnaast bent u in de mogelijkheid om voor het bestellen een op maat gemaakte offerte aan te vragen. Ons vakkundig personeel helpt u graag.

Een nauwkeurige stereo microscoop kopen

U vindt bij ons verschillende soorten stereomicroscopen waarbij het licht van bovenaf op het object valt. Dit maakt het eenvoudig om kleine tot minuscule objecten te analyseren. Onze stereomicroscopen zijn geschikt voor professionals als laboratoria analisten, oogchirurgen en professionals in andere industrieën zoals die van de juwelierszaken. Wanneer u ervoor kiest om onze apparaten te kopen, dan kiest u voor apparaten die kwalitatief hoogwaardig zijn en levenslangs meegaan. Wist u dat u naast het kopen van een stereomicroscoop ook bij ons terecht kunt voor de aanschaf van binoculaire microscopen en microscopen met een digitale camera? Kortom: u kunt bij ons terecht voor allerlei soorten apparatuur voor uw lab.

Neem contact op voor meer informatie

Wenst u meer informatie te ontvangen over het kopen van uw stereo microscoop of onze andere producten? Neem dan contact op met ons. Wij geven u graag persoonlijk advies en helpen u mee met het vinden van het apparatuur dat het beste bij uw doeleinden past. Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op via 078 614 50 25. Daarnaast is het ook mogelijk om een afspraak te maken bij u op locatie.

Offerte aanvragen

Waarom laboratorium apparatuur van LabAgency?

  • Persoonlijk contact en advies
  • Snelle responstijd
  • Creatief en flexibel
  • Actief sinds 1999 in de hele Benelux
  • Concurrerende prijzen
  • Uitgebreid betaalgemak: