LabAgency Benelux B.V.
LabAgency Benelux B.V.
Zuidendijk 210A
3317 NT Dordrecht
078 614 50 25 - sales@labagency.nl

Stuart Laboratorium Verwarmingsblokken SHB250CLAMP

Productbeschrijving

Verwarmen rondbodemkolven

De Stuart laboratorium verwarmingsblokken zijn in combinatie met DrySyn ontwikkeld om de best mogelijke oplossing voor het verwarmen rondbodemkolven te bereiken. In combinatie met de Stuart laboratorium verwarmingsplaten en roerders zorgen de Stuart laboratorium verwarmingsblokken voor de schoonste en veiligste methode voor de synthese van enkele van meerdere reacties, terwijl er een gelijke of betere verwarming wordt behaald als met siliconenolie.

De hoge kwaliteit geanodiseerde blokken zijn bestand tegen chemische en oplosmiddel bevattende vloeistoffen, terwijl de lage rand een bewezen uitstekende temperatuuroverdracht hebben zonder afbreuk te doen aan uw zicht op de reactie of het risico van breken van het glaswerk. De lage rand zorgt er ook voor dat de blokken geschikt zijn voor vele soorten kolven.

Modulair systeem

Het modulaire karakter van de Stuart laboratorium verwarmingsblokken geeft u de grootste mate van flexibiliteit.
Model SHB250CLAMP is een drie positieklem geschikt voor SHB250BASE. 

Eenvoudige montage

De Stuart laboratorium verwarmingsplaten zijn voorzien van een geïntegreerde montage voor een standaard kolfstaaf. Dit in combinatie met de drie positie accessoireklem biedt de meest effectieve manier om veilig meerdere kolven gelijktijdig vast te zetten. De accessoireklemmen zijn verkrijgbaar in twee maten om de beste pasvorm te bieden voor beide bodemplaten. Stuart laboratorium verwarmingsblokken zijn compatibel met het assortiment laboratorium verwarmingsplaten van Stuart waarbij elk blok is voorzien van een sondegat om de Stuart SCT1 temperatuurregelaar sonde te plaatsen, waardoor nauwkeurige regeling van de bloktemperatuur mogelijk is.

De verwarmingsblokken zijn geschikt voor de Stuart laboratorium verwarmingsplaten met roerders UC152 en US152, de Stuart laboratorium verwarmingsplaten UC150 en US150 en de temperatuurregelaar SCT1.
Zie voor overige gegevens van de laboratorium verwarmingsblokken de brochure.

Houd er rekening mee dat verwarmingsblokken uitsluitend kunnen worden gebruikt met het Stuart assortiment metalen / Aluminium/Silicium verwarmingsplaten en verwarmingsplaten met roerders en dat de verwarmingsblokken niet geschikt zijn voor gebruik met glaskeramische verwarmingsplaten en verwarmingsplaten met roerders.

Waarom laboratorium apparatuur van LabAgency?

  • Persoonlijk contact en advies
  • Snelle responstijd
  • Creatief en flexibel
  • Actief sinds 1999 in de hele Benelux
  • Concurrerende prijzen
Specificaties
Algemeen
Fabrikant Stuart
Uitvoering
Model SHB250CLAMP
Advies nodig over Stuart Laboratorium Verwarmingsblokken SHB250CLAMP?
  • Neem contact op met onze klantenservice:
  •  
  •  
Of bel: 078 - 614 5025

 
Accessoires voor Stuart Laboratorium Verwarmingsblokken SHB250CLAMP
 
5505-accessoires-1.jpg

Stuart Laboratorium Verwarmingsblokken SHB250BASE

  • Uitgebreid betaalgemak: